Tercan Anaokulu
ATATÜRK MAH. 16. SK. TERCAN ANA OKULU BLOK NO 4 TERCAN / ERZİNCAN

VİZYON

Okulumuz, çatısı altındaki herkesin değerli bir unsur olduğuna inanan; birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için ilkesini koruyan ve bu ilkeyi devam ettiren, Okulumuz hedeflerini her gün daha iyiye, güzele ve mükemmele ulaştırmak olduğuna inanan, takım havasında çalışan, . Okulumuz, bireyin her türlü düşüncesine değer veren ve bu amaçla çalışmalarını sürdüren, . Okulumuz, öğrencilerin bedensel ,zihinsel ,psikomotor ,dil ,sosyal ve duygusal bütün gelişim alanlarında gelişimlerini kendi ilgi ve yetenekleri doğrultusunda en üst düzeyde gerçekleştirmesi için gerekli olan eğitim ortamlarını hazırlayan, öğrencilerimizin kendi kişiliklerini daha iyi anlamalarını sağlayan, problemlerine çözüm yolları bulmada onları kendi kendilerine yeter duruma getiren, öğretmenlerimizin çağdaş ve demokratik öğretim ilke ve yöntemlerini özümseyerek öğrence merkezli eğitim yapmalarını sağlayan, okul öncesi eğitimin amaçları ve ilkeleri doğrultusunda belirlediği hedeflere ulaşmaya çalışan bir eğitim ve öğretim yuvasıdır.

MİSYON

Öğrencilerimizin ,eğitim ve öğretim ortamlarını düzenlemek onların bilgi ve beceri yönünden güçlenmelerini ,kendine güvenen ,kendini yenileyebilen ,sorgulayabilen ,araştıran ,inceleyen, öğrenmeyi bilen bireyler olarak ilköğretime hazırlanmalarına fırsat vermek ve kendi geleceklerine yön verebilecek düzeye gelmelerini sağlamak.

Öğretim Şekli :Sabahçı

Sabahçı

08:00 ile 13:00

doğalgaz

İl merkezine uzaklık 90 km ; ilçe merkezine uzaklık 500 m

Okulumuz ilçe merkezinde E-80 kara yolunun altında yürüme mesafesindedir.