KADROMUZ

Seda KILIÇ BEDİRHANOĞLU - Müdür Yardımcısı

1993 yılında Erzincan´ın Tercan ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Tercan´da lise öğrenimini Malatya, Konya ve Tercan´da tamamladı.

2012 yılında Sinop Üniversitesi Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği bölümünü kazandı.

2014-2015 yıllara arasında Farabi Değişim Programına katılarak Karadeniz Teknik Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği bölümünde eğitim aldı.

2016 yılında Sinop Üniversitesi Eğitim Fakültesi Üçüncüsü olarak Okul Öncesi Öğretmenliğinden mezun oldu.

2016-2017 yılları arasında Kocaeli/Gebze Gazi İlkokulunda Okul Öncesi Öğretmeni olarak görev yaptı.

2017-2019 yılları arasında sırasıyla English World Gebze, Darıca Çözüm Koleji, Gebze Hürriyet İlkokulunda Okul Öncesi Öğretmeni olarak görev yaptı.

2019-2022 yılları arasında Ağrı/Merkez 15 Nisan İlkokulunda Okul Öncesi Öğretmeni olarak görev yaptı.

2022 Ağustos ayı itibariye Tercan Anaokuluna atandı ve halen Tercan Anaokulu Okul Müdür V. olarak görev yapmakta.