DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ

Değerli Velilerimiz,

Meb, eğitimin tüm kademelerinde "Dilimizin Zenginlikleri Projesi"ni başlattı.

Millî Eğitim Bakanı Sayın Yusuf TEKİN tarafından 1 Kasım 2023 tarihinde tanıtımı yapılan, okullarda gerçekleştirilecek söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlayan, "Sözlük Özgürlüktür" sloganıyla Bakanlığımıza bağlı resmî/ özel eğitim kurumlarında öğrenim gören tüm okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik uygulanan "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" başlatılmıştır.

Biz de Tercan Anaokulu olarak “Dilimizin Zenginlikleri projesi”ne katılım sağlayacağız. Proje kapsamında  uygulayacağımız etkinliklerimiz olacak. Siz değerli velilerimizin katkılarıyla projemizin amacına ulaşacağına inanıyoruz.

29-12-2023